Heeft u een daklekkage en met spoed een dakdekker nodig? Bel dan 06-83228140 of vul het formulier in. Wij zijn 7 dagen in de week  vanaf 7:00 uur bereikbaar.
U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte voor het herstel van uw dak.

Dakbeheer Zuid helpt u snel!

Dakbeheer Zuid helpt u snel en lost eerst de ergste schade op, zodat meerschade voorkomen wordt.
Ter plekke zullen wij bekijken wat de oorzaak is van de lekkage. Na het constateren van de oorzaak zullen wij door middel van fotos aan u tonen waar de lekkage door komt en hierbij krijgt u van ons een mondelinge uitleg over hoe we het probleem op kunnen lossen.
Dezelfde dag krijgt u van ons een gespecificeerde offerte toegezonden.

Kwaliteit en service

Bij Dakbeheer Zuid werken professionele dakdakkers. Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Reviews

 • Het werk is correct uitgevoerd en er zijn heldere afspraken gemaakt. Bij een volgende klus zal ik Dakbeheer Zuid zeker weer benaderen voor een offerte.

  Repareren loodslabben schoorsteen

  Dhr. Voesenek — 's-Hertogenbosch

 • Alexander is een zeer beleefde, echte vakman. Hij voert het werk keurig uit en tegen een goede prijs. Ik ben zeer tevreden met het werk dat hij afgeleverd heeft en zal hem volgende keer zeker weer vragen voor een klus. Een echte aanrader!

  Schoorsteenrenovatie

  Dhr. de Bruin — Kockengen

 • Alexander heeft de opdracht prima uitgevoerd. Een nette en voorkomende man. En tegen een redelijke prijs. Ik zal hem zeker aanraden bij anderen.

  Bovenzijde schoorsteen

  Dhr. van den Heuvel — Barendrecht

 • Na plaatsen van de klus, ontving ik zeer snel een duidelijke offerte met een goede prijs. De klus kon ook snel worden ingepland. Het werk is keurig uitgevoerd. Je krijgt duidelijke informatie over wat hij heeft uitgevoerd en wordt zeer correct behandeld. De service is uitstekend. Hier word je als klant blij van.

  Lekkage nok

  Dhr. Reeuwijk — Voorburg

 • Dakbeheer zuid heeft ons goed en snel geholpen. Prijs /kwaliteit was oke. Dakbeheer zuid gaf een duidelijke beschrijving wat er gedaan moest worden en via foto’s liet hij ons het eind resultaat zien. Hij is binnen afgesproken bedrag gebleven en we kunnen hem bij ieder aanraden.

  Nokvorsten vastzetten

  Dhr. Bon — Hilversum

 • Wij hadden een lastige lekkage op zolder, er was al door verschillende mensen uitvoerig naar gekeken maar er werd telkens niks gevonden. Alexander heeft goed de tijd genomen en vond de oorzaak. Voor een goede prijs kon hij het dezelfde week nog repareren. Erg tevreden dus!

  Lekkage verhelpen

  Dhr. Keurentjes — Zeist

 • De opdracht bleek uiteindelijk iets meer te bevatten dan alleen de nokvorsten in cement zetten. Dakbeheer Zuid is daarom een week later teruggekomen om ook het daklood te vervangen (dit was gescheurd) en een panlat te vervangen. De opdracht is voor een uitstekende prijs uitgevoerd. Ze werken snel en deskundig. Aanrader!

  Nokvorsten in cement laten zetten

  Mevr. van der Well — Zaandijk

 • Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van een kraaienrooster. We zijn heel snel geholpen, keurig uitgevoerd en volgens afspraak en helemaal niet duur. Als we nog eens iemand nodig hebben, weten we u te vinden. Heel erg bedankt.

  Kraaienrooster

  Mevr. van WellVught

 • Nokvorsten aangesmeerd met Flexim en een aantal kapotte dakpannen vervangen. Prima service, kwam afspraken na, heeft snel een offerte geleverd en duidelijke omschrijving van het probleem. Inmiddels enkele weken geleden en lekkage is verholpen. Zeer tevreden met het eindresultaat en qua prijs ook prima, heeft zelfs de prijs nog aangepast omdat de klus 15 min minder lang duurde dan gepland.

  Lekkage schuin pannendak repareren

  Dhr. van de RidderNieuwegein

 • Snelle, vakkundige afhandeling in zowel de offertefase, als de uitvoer van de klus. Verder: vriendelijk en betrouwbaar, ben zeer tevreden.

  Dakpannen en -latten vervangen

  Dhr. NiksAmersfoort

Bel mij terug

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Voordelen Dakbeheer Zuid

 • Gespecialiseerd in dakonderhoud en dakreparatie
 • Snelle service binnen 24 uur
 • Professionele dakdekkers
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Betrouwbare dakspecialist