Daklekkage

daklekkage verhelpen.

Dakkekkage. Een hoogst ongemakkelijke huiselijke situatie.

Een daklekkage is erg vervelend en natuurlijk zit niemand hier op te wachten. De grootste oorzaak van een daklekkage is als een dak slecht of nauwelijks onderhouden is. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kunnen er onderdelen op het dak sneuvelen waardoor het regenwater een weg naar binnen kan vinden. Vooral een langdurige daklekkage kan voor grote problemen zorgen. Denk hierbij aan rottend hout en een aangetast dakbeschot. Daarom is het belangrijk om snel te handelen bij een daklekkage en de oorzaak snel te vinden en te verhelpen.

 

Daklekkage komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak staan. Wij zullen indien mogelijk de daklekkage gelijk verhelpen.

Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om de lekkage te bezichtigen. Ook in het weekend kunt u ons bellen als u een probleem heeft met uw dak. Wij zorgen dat er snel iemand ter plekke is om de oorzaak te vinden en eventueel te verhelpen. Daklekkage in de omgeving van Den Bosch. We zijn snel ter plaatse om u te helpen weer zo spoedig mogelijk droog te zitten.

Wij vinden het prettig om u uitleg te geven omtrent de daklekkage zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werkzaamheden en te gebruiken materialen. Hiervan tonen wij u foto’s , zodat u een beeld van de oorzaak heeft.

Lekt uw dak en weet u geen raad? Bel ons zo snel mogelijk op en wij lossen het deskundig voor u op. Wij zijn gespecialiseerd in het 24/7 oplossen en repareren van uw daklekkage in Brabant. Mensen in de omgeving Eindhoven klikken op de speciale pagina voor deze regio.

 

 

Extreme daklekkage

daklekkage repareren

Daklekkage. Schimmelplekken wijzen op een lek. Snel verhelpen is ons advies!

Is er al veel schade opgelopen bij de daklekkage? Geen nood, maar wacht niet te lang om nog grote problemen te voorkomen! Wij als dakreparateurs van onder andere daklekkages lossen het op de best mogelijke manier op. Zo hoort het dak volledig restauren bij een extreme daklekkage tot één van de opties.

U ontvangt altijd een gratis offerte voor uw dak. Hier staat ook de garantie van 10 Jaar op de werkzaamheden vermeld.

 

U kunt ons bereiken op 073-2032162 of u vult uw gegevens in op de contactpagina en wij bellen u terug.

Heeft u vragen of wilt u een gratis offerte voor uw dak?

Neem contact met ons op

Find us on

Vraag een offerte aan

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)